FIX

 

Selkäfix

Kokonaisvaltainen asentovirheiden korjaus (rentoutus, lannenikama, lonkkanivelet, nikamalukot, olkapää). Rangan suoristamisen jälkeen tarkastetaan lihastasapaino ja tehdään tarvittaessa tasapainoa palauttavaa lihasten hierontaa ja venyttelyä. Tavanomaisesti asento saadaan korjattua ja lihastasapaino palautettua 2-4 käynnin aikana. Pidempiaikaisemman virheasennon palautus voi ottaa aikaa 5-10 käyntiä ja erittäin vaikeat jopa 11-20 käyntiä.

80€ / käynti
70€ / käynti (5 käynnin kortti)
60€ / käynti (10 käynnin kortti) 

 

TSEK

SelkäTsek

Selkätsekissä tutkitaan selän mahdollinen asentovirhe ja lihastasapaino. Teemme Selkätsekkejä kampanjanomaisesti mutta se ei kuulu jokapäiväiseen palvelutarjoomaamme.

Selkätsek on ilmainen. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa saadaksesi tiedon seuraavista Selkätsek-päivistä.

 

RELAX

SELKÄRELAX

Varaa lihaksia rentouttava hieronta. Tulevat Selkäfix-metodin asiantuntijat tekevät koulutuksensa ohessa oppilashierontoja.

20€ / käynti (45 minuuttia)


Palveluihimme kuuluu myös fixit yrityksille. Tarvittaessa myös mm pääkaupunkiseudulla.

Riskiryhmään kuuluvien työntekijöiden Selkätsek ja jatkotarpeiden kartoitus on loistava tapa huolehtia henkilöstöstä ja vähentää selkäkivuista johtuvia sairauspoissaoloja.

Ole suoraan yhteydessä Lauraan (laura@selkafix.fi tai 040-743 9347) ja selvitä kuinka edetä sinun yrityksesi kohdalla.

YRITYKSILLE


Maksutavat

Maksutapoina hyväksymme käteisen sekä pankki- ja luottokortit (Visa tai MasterCard). Lisäksi onnistuu Smartum Hierontaetu sekä e-Passin Hyvinvointi.

 

Peruutusehdot

Ajan voit tarvittaessa peruuttaa soittamalla numeroomme +358 50 4147 401. Meille aikojen tehokas käyttäminen on tärkeää, joten älä vain jätä tulematta vaan ilmoita, mikäli et pääsekään paikalle. Näin mahdollistamme jonkun muun auttamisen.