Pasi.jpg

Pasi

Tervehdys. Olen 46-vuotias Selkäfix-metodin kehittäjä, -hoitaja ja -kouluttaja. Selkäongelmat ovat olleet lähellä sydäntäni yli 20 vuotta eikä vähiten omakohtaisen huonojen hoitokokemusten takia. Vuosien saatossa huomasin, että selkäongelmaisia hoidetaan väärin. Monissa hoitomuodoissa, vaikkakin tehdään oikeita asioita, hoito on vain pieni osa kokonaisvaltaista hoitoketjua. Tästä hiljalleen, pala palalta, kehittyi Selkäfix-metodi. Oppini olen hakenut USA:sta (Ms Sports) ja Suomesta. Muutama hoitomenetelmä on kehittynyt vuosien saatossa myös omasta takaa.

Olen käyttänyt Selkäfix-metodia niin huippu-urheilun (mm. Dinamo Riga, Kiira Korpi, Aleksander Barkov, Ville Nieminen, Sandis Ozolinsh, Jamie Lundmark, Chris Holt) kuin n. 2000 selkävaivaisen kanssa ympäri Suomen, Saksan ja Espanjan.

Tavoitteenani on saada toimiva SelkäFix-metodi levitettyä koko Suomeen ja toivottavasti myös muualle Eurooppaan.

pasi@selkafix.fi

 
Matti.jpg

Matti

Moi!

Nimeni on Matti ja olen nyt toiminut parin vuoden ajan Pasin oikeana kätenä Selkäfix-metodin asiantuntijana. Taustaltani olen koulutettu hieroja ja personal trainer. Selkäfixissä toimin fiksaajana ja kouluttajana. 

Jo hierojana toimiminen on opettanut paljon ihmisten auttamisesta ja kanssakäymisestä mutta nyt SelkäFixissä työskennellessäni olen päässyt auttamaan ihmisiä oikeasti ja kestävällä pohjalla. Työssäni pyrinkin aina kokonaiskuvan ymmärtämiseen ja toimintakyvyn parantamiseen. 

Kaikilla tulisi olla kivuton elämä!

matti@selkafix.fi

 
Kimi.jpeg

Kim

Olen Kim, 44-vuotias tamperelaistunut pohjalainen. Perheeseeni kuuluu vaimo ja 4 lasta.

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja hieroja. Työskentelen omalla kuntosalillani Pirkkalassa Liikuntakeskus HEI:ssä, sekä nyt marraskuusta lähtien SelkäFix -yrittäjänä.

Hierojana aloitin vuonna 2004 ja toimin pesäpalloseura Nurmon Jymyn hierojana 2 vuotta ja siitä eteenpäin yrittäjänä Pirkkalassa. Nykyisin teen hierontayhteistyötä Manse PP edustusten kanssa jo kolmatta vuotta. Liikuntaneuvojana olen toiminut vuodesta 2010 alkaen.

kim@selkafix.fi

 
Joni.jpeg

Joni

Moro!

Olen Joni, rennon rehellinen urheileva nuori kotoisin Nokialta.

Olen suorittanut liikunnanohjauksen peruskurssin ja siihen kuuluvan ihmisen anatomian kurssin Varalan urheiluopistossa. Suurimman osan elämästäni olen urheillut pelaten lähinnä koripalloa. Nuoresta iästä huolimatta loukkaantumistaustani on ollut melko kirjava, joka on johdattanut minut tälle polulle.

Minun ja Pasin välinen yhteistyö on jatkunut nyt vajaa vuoden, sillä ensin olin hänen asiakkaansa, mutta nyt myös oppipoika! Haluan tehdä yhteistyötä kaikenikäisten asiakkaiden kanssa kohti kivutonta arkea, käyttäen Selkäfix -metodia.

Jotta elämä pysyisi aktiivisena ja tavoitteellisena, kropan pitää toimia oikein. Lähdetään toteuttamaan!

joni@selkafix.fi

 
Pia

PIA

Olen Pia ja opiskelen hierojaksi sekä teen oppilashierontoja SelkäFixillä. Työskentelin pitkään teknisillä alalla ja vuosien kuluessa mietin alan vaihtoa liikunnallisen elämäntavan innoittamana. Oman välilevynpullistuma kokemuksen jälkeen voin myös helposti ymmärtää mitä kipu on.

Uskon, että taustani puolesta osaan lähestyä ihmisiä ja etsiä ratkaisuja, jotka johtavat kivuttomampaan elämään jatkossa.

pia@selkafix.fi

 
Laura.jpeg

Laura

Olen Laura, myynti ja markkinointitaustainen, nykyisin toimitusjohtajan roolissa panokseni antava selkäfixiläinen. Työnkuvaani kuuluu mm yhteistyöhön, myyntiin & markkinointiin, koulutuksiin ja franchisingiin liittyvät asiat.

Olen aina saanut työskennellä vahvojen brändien kanssa, ja yrityskuvan ja kulttuurin rakentaminen onkin intohimoni. Uskon että meillä on tässä todellinen tulevaisuuden hoitomuoto käsissämme ja haluamme rakentaa SelkäFixistä vahvan brändin. Olenkin onnellinen että elämän sattumat ovat tuoneet minut mukaan tähän porukkaan.

Vapaa-aika kuluu lasten harrastusten, koirien sekä cyclingin & kuntosalin parissa. Matkailu ja hyvä ruoka tuovat elämään sitä tarvittua lisämaustetta mitä täällä aina välillä tarvitaan.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme! Tiimissämme on huippuammattilaisia, jotka pystyvät auttamaan sinua selkäongelmissasi.

laura@selkafix.fi